Денислава беше провъзгласена за най-силната жена в сезон 5 на Игри

...
Денислава беше провъзгласена за най-силната жена в сезон 5 на Игри
Коментари Харесай

Денислава от „Игри на волята“ реди бившия си в скандално ВИДЕО

Денислава беше провъзгласена за най-силната жена в сезон 5 на „ Игри на волята “. Тази купа сигурно ѝ приляга, тъй като тя показва сериозна физическа подготовка, изострен разум, адаптивност и хъс са победа. Все отново тя съумя да се измъкне от Чистилището в много ранен стадий от играта, надделявайки много мощни мъже. 

Е, такава впечатляваща дама би трябвало да е спечелила сърцето на някой мъж, не мислите ли? Истината е, че сега за любовния живот на Дени са знае малко. Не е известно дали русокоската е обвързана, само че стана ясно какви са възприятията ѝ към нейното бивше гадже.

Тя качи свое клипче в TikTok, в което има лека задявка към някогашния ѝ другар. Клипчето има надпис „ Когато някогашният ти се присети за теб “, пише edna.bg.

 

От реакцията на Дени в клипа и думите „ Изчезвай! “ проличава, че тя и нейният бивш определено не са останали другари. Изглежда Дени се радва, че към този момент не е с този човек, който и да е той, и е намерила по-голяма обич в лицето на различен мъж. Но кой ли е този щастливец?

Дени преди е взела участие в предаването за двойки „ Един за различен “ където беше дружно с тогавашното си гадже Дани. По това време доста хора смятаха, че точно те са един за различен, само че се оказа, че малко след края на риалитито те са се разделили.

По-късно Дени имаше връзка с актьора Стефан Попов-Чефо, само че и тази обич не се задържа дълго. А последно имаше алъш-вериш с Кристиан Кирилов, прочут още като Митака от „ София денонощно “./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР